Akció!-47%

Zuhanykabin görgő szimpla G-43

Szállítás 3-4 munkanap

1 500 Ft

800 Ft
Raktáron

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, itt felteheti nekünk!

Ha máshol olcsóbban találta meg ezt a terméket, mutassa meg nekünk!

Hogyan válasszam ki melyik zuhanykabin görgőre van szükségem?

Első lépésben a kinézet alapján érdemes eldönteni melyik görgők jöhetnek számításba.
(dupla vagy szimpla görgős kivitel)

Második lépésben a görgő átmérőjét és a zuhanyajtóban található furat átmérőt érdemes lemérni és összehasonlítani a szóba jöhető görgőkével.

Amennyiben kinézetben és átmérőkben is megegyezik a keresett görgő, nincs is további ellenőrizni való paraméter.

Az átmérőkben történő eltérés esetén mindig  a zuhanyajtóban található furat átmérő a mérvadó, ugyan is ezen nincs lehetőség állításra. A gördülő felület átmérője pár miniméterrel eltérhet ugyan ezt vagy az excenterrel vagy a beállító csavarral bizonyos határokon belül tudjuk állítani.

Hasznos információk:

Az alsó és felső görgők a legtöbb kabinnál ugyan olyan kialakításúak. Az általunk forgalmazott görgők közül egyedül a G29-D (felső ) és G29-S (alsó) esetében van különbség.
A  G29-D (felső) görgőn csavarral lehet a görgők pozícióját állítani, egyes esetekben ez a görgő is csak szimpla (egy görgős) kivitel. A csere ettől lehetséges és ajánlott is hiszen a dupla görgős kivitel tartósabb lesz mint a szimpla görgős, ugyan is a felső görgők viselik az üveg súlyát.
A G29-S (alsó) görgő rugó ellenében önbeállós, nagyon ritka esetben előfordul, hogy az alsó görgő kialakítás is dupla görgős kivitel, de mivel nem teherhordó szerepe nincs ennek a görgőnek így a szimpla egygörgős változatra is cserélhető.

Zuhanykabin görgő

Termék leírás:

Szimpla görgő 

Excenteresen állítható

Görgő átmérő: 25 mm

Furat átmérő: 16 mm 

(Magán a gögrőn hatlapfejű a kialakítás,
ahola csúcsók távolsága 16 mm a
szemközti oldalaké 14 mm)

Teljes hossz: 43 mm (fedő kupakkal) 

Cikkszám:

G-43

A szálltási költég mennyiségtől függetlenül 1900 Ft után vétel esetén. Előre utalás esetén 1500Ft , a görgők darab árát a fizetési mód nem befolyásolja.

Ha a G29D vagy G29S választja, akkor olvassa el az alábbiakat is!

Az alsó és felső görgők a legtöbb kabinnál ugyanolyan kialakításúak. Az általunk forgalmazott görgők közül egyedül a G29-D (felső ) és G29-S (alsó) esetében van különbség.
A G29-D (felső) görgőn csavarral lehet a görgők pozícióját állítani, egyes esetekben ez a görgő is csak szimpla (egy görgős) kivitel. A csere ettől lehetséges és ajánlott is hiszen a dupla görgős kivitel tartósabb lesz mint a szimpla görgős, ugyanis a felső görgők viselik az üveg súlyát.
A G29-S (alsó) görgő rugó ellenében önbeállós, nagyon ritka esetben előfordul, hogy az alsó görgő kialakítás is dupla görgős kivitel, de mivel teherhordó szerepe nincs ennek a görgőnek így a szimpla egygörgős változatra is cserélhető.

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.