param-ikon-34.png

CeraStyle IBIZA fali rimless WC BEÉPÍTETT bidé funkcióval MATT ANTRACIT

Szállítás 3-5 munkanap

147 900 Ft
Raktáron

Ingyenes szállítással


Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, itt felteheti nekünk!

Ha máshol olcsóbban találta meg ezt a terméket, mutassa meg nekünk!

CeraStyle IBIZA fali WC MATT ANTRACIT - BEÉPÍTETT bidé funkcióval - perem nélküli - mély öblítés

CeraStyle IBIZA fali WC - MATT ANTRACIT a modern dizájn és a kiemelkedő funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálja a fürdőszobájában. Ezt a WC-t úgy tervezték, hogy luxust és kényelmet nyújtson, és minden részletében figyelembe veszi a legmagasabb igényeket. Az MATT ANTRACIT fekete színű kivitele, a beépített bidé funkció és a perem nélküli design teszi ezt a WC-t egyedivé és praktikussá.

Elegáns MATT ANTRACIT: A fekete színű MATT ANTRACIT kivitel azonnal vonzza a figyelmet, és a fürdőszobája központi elemévé teszi. Ez a sötét árnyalat időtlen eleganciát és modern stílust kölcsönöz a környezetének.

Perem Nélküli Tisztaság: A perem nélküli design nemcsak esztétikus, hanem könnyen tisztítható is. Ezzel a WC-vel a tisztántartás gyors és egyszerű lesz, és a fürdőszobája mindig higiénikusan ragyog majd.

Beépített Bidé Funkció: A beépített bidé funkció kiváló higiéniai megoldást nyújt. A lágy vízsugarak kényelmes és alapos tisztálkodást biztosítanak, és ezzel a WC-vel elkerülheti a papírtörlés okozta kellemetlenségeket is.

Mély Öblítés: A mély öblítésű kialakítás hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, miközben minimalizálja a vízfelhasználást. Ez egy környezettudatos és gazdaságos megoldás.

Minőség és Tartósság: A CeraStyle IBIZA fali WC a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Kiváló anyagokból készült, és hosszú éveken át megbízhatóan működik.

Telepítés és Karbantartás: A WC telepítése egyszerű, és a csomag tartalmazza az összes szükséges rögzítőelemet és szerelvényt. A karbantartása sem jelent gondot, és hosszú éveken át problémamentesen használhatja.

CeraStyle IBIZA fali WC - MATT ANTRACIT nemcsak egy fürdőszobai berendezés, hanem egy luxus és kényelmi élmény is. A beépített bidé funkció révén a higiénia és praktikusság összefonódik, miközben a modern stílus és a fekete színű dizájn a fürdőszoba fókuszpontjává teszi.

Fontos:

Az ár az ülőkét nem tartalmazza!

EU-s termék: igen Garancia: 10 év
Gyártó: CeraStyle Integrált bidével: igen
Kategória: WC, Bidé Kivitel: Fali
Perem nélküli: igen

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.