Wellis szögletes zuhanytálca 90x90x4 cm KIÁLLÍTOTT MINTA DARAB SZEGED

CSAK SZEGEDEN SZEMÉLYES MEGTEKINTÉS UTÁN RENDELHETŐ

55 000 Ft

19 900 Ft

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, itt felteheti nekünk!

Ha máshol olcsóbban találta meg ezt a terméket, mutassa meg nekünk!

KIÁLLÍTOTT MINTA DARAB KISEBB FELÜLETI KARCOKKAL, CSAK SZEGEDI SZEMÉLYES MEGTEKINTÉS UTÁN VÁSÁROLHATÓ MEG SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL VAGY SZEGED KÖRNYÉKI KISZÁLLÍTÁSSAL

KÉRDÉS ESETÉN ÉRDEKLŐDJÖN E-MAILBEN VAGY TELEFONON

Mérete: 90x90x4 cm 

SMC (Sheet Moulding Compound) zuhanytálca

115 mm átmérőjű krómozott leeresztőszelep

Szifon

Süllyesztett előkészítés szükséges a szifonhoz.

 

Az SMC egy speciális üvegszállal erősített, lágy állagú poliészter alapanyagú lemez, melyet a megfelelő formájú préselemek között magas hőmérsékleten, nagy nyomáson polimerizálnak, így kapja meg végleges formáját, és páratlan tulajdonságait.

Ezt a más iparágakban (űrkutatás, gépipar, autóipar) már jól bevált gyártási eljárást a fürdőszoba piac a közelmúltban fedezte csak fel, és most kezdi csak érzékelni előnyeit a korábban alkalmazott alapanyagokkal, és technológiákkal szemben. Tartóssága, és minősége állandó, köszönhetően az impregnált szálerősítésnek, de súlya feleakkora, mint a hasonló tulajdonságokkal bíró öntött márvány tálcáké.

A hátsó oldali bordázat úgy erősíti a zuhanytálca szerkezetét, hogy közben annak súlyát csak kis mértékben növeli meg.

A lágy nyersanyag kiváló formázást tesz lehetővé, így az SMC zuhanytálcák éles sarok kiképzése sokkal esztétikusabb látványt nyújt, mint akril társaiké.

Az SMC alapanyagból készült zuhanytálca fokozottan ütésálló, nyomó-, hajlító-és szakítószilárdsága nagy, nem reped, hőmérsékleti stabilitása páratlan (hőre nem tágul), vegyszerálló, jó hőszigetelő képességű, könnyen tisztítható és természetesen vízálló.

Anyaga: SMC Forma: Szögletes
Gyártó: Wellis Kategória: Zuhanyzók
Méret: 90x90 cm

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.