param-ikon-34.png

Marmorin Lukka 1 medence + gyümölcsmosó + csepegtető 140 513 0xx

Választható szín
64 900 Ft

Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, itt felteheti nekünk!

Ha máshol olcsóbban találta meg ezt a terméket, mutassa meg nekünk!

Amennyiben Marmorin csaptelepet is választ a mosogató mellé akkor a teljes vételárból 15% kedvezményt bíztosítunk! 

 

A mosogatók Granitogresből készülnek amit Magranit is hívnak. Ez az anyag akrilgyanta és kvarc vagy gránit keveréke ami nagyon magas keménység elérését teszi lehetővé. A Barcol keménységi teszt alapján termékeink a 70-75 fokos sávba esnek, amely a világ élvonalába helyezi őket. A magranit mosogatók ütésállóak és extrém karcállóság jellemzi őket. A normál mosószerek nem hagynak foltot az anyagon. Mindemellett extrém hőtűrő képességgel rendelkeznek így ellenálnak az alacsony és magas hőmérsékletnek egyaránt. A Marmorinnál gyártott mosogatók a széles színválaszték miatt még a legkifinomultabb árnyalatú konyhákba is beilleszthetőek. A Granitogresből gyártott termékeinkre 10 év garanciát adunk. Megengedhetjűk magunknak mert hiszünk termékeink kiváló minőségében.

A Marmorin együttműködik a BioCote-tal hogy garantálja termékei baktériumok, gombák és penész elleni védelmét, hatásossá téve a harcot a .Superbug. MRSA és az egyéb Ecoli baktériumhoz, Aspergillus nigerhez és Salmonellához kapcsolható fertőzések ellen. Az úttörő ezüst BioCote-ot az anyaghoz ragasztják a gyártási eljárás során. Az antinikrobiális felület gátolja a baktériumok szaporodását, és csökkenti a kereszt szennyeződés és a környezeti fertőzés veszélyét.

LUKKA 1 TÁLAS GYÜMÖLCSMOSÓS CSEPEGTETŐS MOSOGATÓ

 

Anyaga:

gránit örlemény
Mérete: 960x480x190 mm
Minimum alsóbútor mérete:  65 cm 
Model szám: 140 503 0xx

 

 

 

A kapcsolódó termékek fülön találhatók a színazonos gránit mosogató csapok.

A termék megvásárolható kedvezményes szettes áron is, keresse weboldalunkon a mosogatót a színazonos csappal a kedvezményes mosogató szettek között! 

Csepegtetővel : igen EU-s termék: igen
Forma: Egyenes Garancia: 10 év
Gyártó: Marmorin Gyümölcsmosóval: igen
Medencék száma: 1 medencés

Választható színek

Hasonló termékek

Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.